Cada dia la

millor llet fresca

Compartim la nostra qualitat amb totes les persones que gaudeixen del sabor de la llet de tota la vida, elaborada amb amor i mantenint les seves propietats nutritives:

La llet fresca del dia, la de sempre.

Cada dia la millor llet fresca

Traçabilitat

La clau de la nostra qualitat

Durant el procés de recollida, ens assegurem que la llet es troba a 4 oC de temperatura i les característiques de la nostra matèria primera són les millors. En arribar a la planta, analitzem cada cisterna a través de diversos processos de qualitat: Antibiòtics, aflatoxines, temperatura, punt crioscòpic, físic-químic i bacteriologia. Durant tot el procés, realitzem controls de qualitat exhaustius per assegurar-nos de l’excel·lència en la qualitat.

Exigir-nos la màxima qualitat ens fa créixer cada dia.

En l’actualitat, gaudim de les certificacions més exigents en matèria de seguretat i control alimentaris, sempre respectant l’entorn i el medi ambient. Tant és així que els mercats internacionals més exigents, ens autoritzen a exportar la nostra llet, sent una de les centrals pioneres en l’aprovació d’elaborar llet per a la Xina.

Aquest certificat garanteix que complim les mesures de qualitat i seguretat alimentàries, així com els controls de qualitat necessaris per poder exportar els nostres productes a tots els països del món amb els quals Espanya tingui relacions comercials.

Innovació

Col·laborem amb estudis d’investigació junt amb la Universitat Autònoma de Barcelona i Hipra per millorar el benestar animal, la sostenibilitat ambiental i el procés de qualitat a la granja.

Processos

Pasteurització

La llet es recepciona a diari a menys de 5 oC de temperatura, conservant així tota la frescor i naturalitat de la llet recent munyida. Per assegurar la qualitat, s’aplica un tractament tèrmic i de desnatament que garanteix l’homogeneïtat de la llet i la seva concentració en greix, d’aquesta manera els nostres clients poden escollir entre la llet sencera (3,5% de greix), semidesnatada (1,5% de greix) o desnatada (menys de 0,3% de greix).

UHT

La llet, ja normalitzada, segueix un tractament tèrmic anomenat uperització que permet mantenir les característiques naturals d’una manera 100% estèril durant al menys 3 mesos, permetent un emmagatzematge fàcil i garantint el seu consum amb total seguretat, amb el millor sabor, de sempre, de la llet.